sobota 8. prosince 2007

Kdo jste vy a kdo jsou vaši bohové?

Na Zemi neexistuje žádná literatura, která by podávala skutečný obraz těchto bytostí. Všichni bohové sem přišli, aby se učili a podpořili vlastní vývoj pomocí práce s tvořivostí, vědomím a energií. Někteří byli velmi úspěšní a zvládli dobře svůj úkol, zatímco jiní se dopustili naprosto ničivých chyb.

Kdo byli tito bohové z dávných časů ?  Byly to bytosti, které dokázaly pohnout realitou a ovládat duchy přírody. Lidé tradičně nazývali bytosti, které mohly dělat to, co oni sami nedokázali, Bohy.

Tyto bytosti si po celé věky předávaly pradávné kultury mnoha společností, zpodobňovaly je jako okřídlené bytosti a světelné koule. Svět je protkán narážkami,  artefakty naznačujícími, kdo byli vaši bohové. Ale ti, kdo chtěli lidmi manipulovat, si vymysleli vlastní příběhy, aby vytvořili paradigma (náboženství), které vás bude ovládat. Bylo vám řečeno, že tyto bytosti jsou praví bohové, a vy jste se je učili uctívat, poslouchat a zbožňovat.

 

Před mnoha věky byla Země jen pouhou myšlenkou v mysli velkolepých bytostí, které si vytyčili úkol stvořit nové formy existence. Mnohé z těchto bytostí ovlivnili stvoření tohoto Vesmíru a vy jste je označili termínem Bůh. Ve skutečnosti to byly mimozemské energie nesoucí světlo, vývojem ještě hodně vzdálené od Prvotního Stvořitele. Zřídka kdy užíváme výraz Bůh s velkým B. Kdybychom takový výraz použili, vztahoval by se k Prvotnímu Stvořiteli. A Všechno je pak Prvotní Stvořitel na své cestě.

Chápeme sami sebe jako prodloužení Prvotního Stvořitele - neustále shromažďujeme informace, vydáváme se na dobrodružství a děláme všechno, co potřebujeme, aby naše životy byly zajímavější a abychom mohli živit Prvotního Stvořitele prostřednictvím svých plánů; dodáváme mu množství energie, které může opět dát novým stvořením..

Nikdy jsme se k identitě Prvotního Stvořitele nedostali příliš blízko, ani ti z nás, kteří jsou bytostmi nejvyšších vibrací, nemají v tomto vývojovém stádiu schopnost být v blízkosti Prvotního Stvořitele. Nejsme dostatečně připraveni zvládnout intenzitu takového spojení. Je naším přáním v nějakém bodě naší evoluce zahlédnout Prvotního Stvořitele a možná s ním na čas splynout.

Dokonce i Prvotní Stvořitel je jen částí něčeho většího. Prvotní Stvořitel neustále zjišťuje, že jen dítětem jiného Stvoření - je to soustavný proces sebeobjevování a probouzení. Pamatujte, že vědomí je ve všech věcech a že vědomí nikdy nebylo vynalezeno, ale prostě bylo.

V této době dochází k velkému uvědomění po celé planetě, pokud jde o to, jak velký svět skutečně je a kdo je kdo v planetární hře a kdo je kdo ve hře kosmické. Je důležité, abyste pochopili, že existují hierarchie,které mají odlišné zkušenosti s časem než vy. Jiní nežijí uvnitř struktury času, jak vy ji znáte. To, co nazýváte jedním rokem, může být pro jiné jen malou částí dne. Pokud tohle začnete doopravdy chápat, pochopíte také, proč byla tato planeta posledních pár tisíc let zdánlivě ponechána sama sobě. V současné době obloha opět vře a bublá aktivitou a vy budete muset vnést do svých paradigmat a systémů víry obrovské množství nových znalostí. Tuto planetu čeká velké překvapení.

„Bohové stvořitelé“, kteří geneticky upravili lidskou rasu, se vracejí. Někteří už jsou zde. Tato planeta byla navštěvována zas a znovu a v průběhu nejrůznějších experimentů zde bylo vysazeno mnoho různých forem lidských bytostí. Bylo mnoho vlivných faktorů, které spoluutvářely historii Země. Byly tu civilizace, které existovaly po milióny let a které přicházely a odcházely a nezanechaly žádné stopy.

Vaše historie byla ovlivněna množstvím světelných bytostí, které jste označili termínem Bůh. V Bibli bylo mnoho těchto bytostí sloučeno v jednu bytost, přestože to vůbec nebyla jedna bytost, nýbrž kombinace velmi mocných mimozemských světelných bytostí - energií.

Na Zemi neexistuje žádná literatura, která by podávala skutečný obraz těchto bytostí. Všichni bohové sem přišli, aby se učili a podpořili vlastní vývoj pomocí práce s tvořivostí, vědomím a energií. Někteří byli velmi úspěšní a zvládli dobře svůj úkol, zatímco jiní se dopustili naprosto ničivých chyb.

Kdo byli tito bohové z dávných časů ? Byly to bytosti, které dokázaly pohnout realitou a ovládat duchy přírody. Lidé tradičně nazývali bytosti, které mohly dělat to, co oni sami nedokázali, Bohy.

Tyto bytosti si po celé věky předávaly pradávné kultury mnoha společností, zpodobňovaly je jako okřídlené bytosti a světelné koule. Svět je protkán narážkami, artefakty naznačujícími, kdo byli vaši bohové. Ale ti, kdo chtěli lidmi manipulovat, si vymysleli vlastní příběhy, aby vytvořili paradigma (náboženství), které vás bude ovládat. Bylo vám řečeno, že tyto bytosti jsou praví bohové, a vy jste se je učili uctívat, poslouchat a zbožňovat.

„Bohové stvořitelé“, kteří ovládali tuto planetu, mají schopnost vzít na sebe fyzickou podobu, přestože většinou existují v jiných dimenzích. Udržují Zemi na jisté vibrační frekvence, které pomáhají vytvářet emoční traumata, jimiž se živí. Existují bytosti, které si cení života víc než všeho ostatního, a existují bytosti, které si života necení a nechápou své spojení s ním.

Vědomí živí vědomí. Pro vás je těžké tuto myšlenku pochopit, protože se živíte potravou. Potravou pro jiné bytosti je vědomí. Veškerá potrava obsahuje v nějakém okamžiku svého vývoje vědomí, ať ji smažíte, vaříte nebo trháte na zahradě, požíváte ji, abyste se nasytili. Vaše emoce jsou potravou pro jiné. Když jste ovládáni, abyste vytvářeli utrpení a strach, vydáváte vibrační frekvenci – jejich potravu.

Jsou i bytosti, které se živí vibracemi harmonie, lásky a rády by na této planetě potravu lásky znovu zavedly. Chtěli by změnit tuto část vesmíru na frekvenci lásky, aby mohli dále osévat nové světy...

Kdysi byla vaše DNA nedotčena. Byla jako nádherná knihovna, kde jsou veškeré informace katalogizovány a roztříděny, takže okamžitě můžete najít, co chcete. Když došlo k biogenetické změně a data byla odpojena, bylo to, jako by někdo schoval katalog a strhal všechny knihy z přihrádek a naházel je na hromadu na zem, takže nebyly nijak uspořádány. Vaše přístupová frekvence byla prostě odpojena, abyste se nemohli přiladit ke Světlu.

Jediné informace, které vám zůstaly, abyste mohli nadále fungovat, byla dvojitá šroubovice. Mnoho databází podél dvojitého řetězce bylo uzavřeno, takže jste začali fungovat s velmi malým množstvím informací. Byli jste snadno manipulovatelní a snadno ovladatelní aspekty vědomí, které se vydávalo za Boha s velkým B.

Jedním z nejvíce vzrušujících aspektů pobytu na Zemi právě teď je skutečnost, že zrovna probíhá reorganizace a přeměna vaší DNA. Na planetu dopadají kosmické paprsky, změna je vysílána a probíhá uvnitř těla. Zpřeházené údaje obsahující historii a uvědomění Živoucí knihovny se právě skládají. S touto reorganizací či přestavbou si vytvoříte mnohem vyspělejší nervovou soustavu, která nechá do vašeho vědomí proudit mnohem více údajů. Probudíte mnoho mozkových buněk, které dosud spí, a budete užívat své úplné fyzické tělo, nejen ono malé procento, s nímž jste fungovali doposud.

Nové cesty vědomí vytvářejí nové reality, nové možnosti a nové způsoby žití a bytí. Proto je zhroucení vaší společnosti nevyhnutelné - neobsahuje světlo, neobsahuje multidimenzionální možnosti, omezuje vás a vy už jste z toho unavení.

„Bohové stvořitelé“ jsou kosmické bytosti, které mají svůj domov v kosmu. I oni se vyvíjejí. Jsou jiné bytosti, které by je rádi vystrnadili z „klubu bohů stvořitelů“, protože cítí, že si tito „bohové“ neváží života, který stvořili. Před převratem před 300 000 lety zde působili mnozí z původního týmu, aby sem vnesli informace a vytvořili obrovské informační středisko, které mělo sloužit k propojení mnoha galaktických systémů. Pak došlo mezi bohy stvořiteli k velké válce a kosmické bytosti, jejichž historky jsou v prastarých rukopisech na této planetě, boj vyhráli. Přišli sem, protože chtěli tuto planetu vlastnit z mnoha svých důvodů.

Kdo jsou bytosti, které přišly a zničily původní ušlechtilé plány pro Zemi ? V jisté době bojovali a oddělili se do Vědění, a nyní se zoufale drží svého existujícího vědění a života tak, jak ho neuvědoměle vyvolali v Existenci. Je to život založený na strachu, život, který si neváží nižšího života, život který jiného života zneužívá. Jsou to plazi. Nechceme vás děsit - jsme tu proto, abychom vás informovali.

Bohové stvořitelé jsou s vámi těsně spojeni. Sytí se vašimi emocemi. Jedno z velkých tajemství, které vám bylo zatajeno, je o tom, jaké bohatství doprovází emoce. Byli jste nasměrováni, abyste nezkoumali emoce, protože prostřednictvím emocí byste na všechno přišli. Vaše emoce vás spojují s vaším spirituálním tělem,které existuje v multidimenzionální sféře.

Rozsah frekvenční modulace se nyní posunuje a energie zvenčí pracují na proměně planety. Tyto energie vás potřebují. Nemohou planetu změnit zvenčí - planeta se musí změnit zevnitř. Tyto energie prostě vnášejí tvořivé kosmické paprsky, které pronikají vaším tělem a vytvoří ve vašem těle evoluční skok. Jakmile pochopíte správné užití emocí a začnete získávat kontrolu nad svou frekvencí, budete schopni tyto paprsky vysílat. Pak už nebudete v tomto plánu existence potřebovat frekvenci strachu.

Až frekvence strachu na této planetě začne ubývat, bude vyhlášeno mnoho aktivit, které mají vyvolat navýšení strachu, protože ti, kdo žijí z frekvence strachu, budou ztrácet svou potravu. Pokusí se reinstalovat tuto frekvenci - vybavili Zemi prostředky, které mohou vysílat a zesilovat emoční vichřici na této planetě, aby se zde mohli dále zdržovat.

Když se chcete dostat na nějakou planetu, musíte mít bránu nebo cestu, která by vás tam zavedla. Můžete cestovat v kosmu, řekněme na Jupitera, ale když nenajdete bránu, která vás vpustí do referenčního časového systému planety, můžete přistát na tělese, které vypadá opuštěné a bez života. Brány vám dovolí vstoupit do dimenze planety, kde existuje život. Tyto brány vedou do časových koridorů a slouží jako zóny multidimenzionální zkušenosti.

Na Zemi existovaly různé brány, které dovolily různým druhům, bohům stvořitelům kosmu, aby sem vstoupili. Jedna z velkých bran, o kterou se právě bojuje, je Střední východ. Když si v duchu projdete historii Země, pochopíte, kolik náboženských a civilizačních dramat touto branou prošlo. Je to velká brána - má poloměr asi tisíc mil. Proto se toho na Středním východě tolik děje.

Plazi zmíněnou bránu do jisté míry kontrolovali. Užívali dané území k výstavbě svých podzemních základen a umělých jeskyní, z nichž operovali. Dávné civilizace v Mezopotámii mezi řekami Eufrat a Tigris byly kolonií mimozemšťanů, kudy byla uváděna jistá civilizace. U ústí tohoto území leží Kuvajt. Je to brána, která vyžaduje manipulaci lidské populace, aby sloužila potřebám jiných.

Uvnitř populace Plazů jsou dobří i zlí jedinci. Proč vám to všechno říkáme ? Proč to potřebujete vědět ? Potřebujete to vědět, protože jejich realita sem opakovaně vstupuje a mísí se s vaší realitou. Součástí vašeho evolučního skoku ve vědomí je nejen ponořit se do lásky a světla a jíst každý den sněhové pusinky se zmrzlinou. Musíte pochopit, jak složitá je realita, kolik různých forem reality tu je a jak jsou všechny vámi. Musíte s nimi žít v míru a splynout s nimi, abyste vytvořili implozi spojení vaší duše. Tak se můžete vrátit k Prvotnímu stvořiteli.

Povaha dramatu na této planetě je docela zajímavá. Kdykoli dojde k modulaci frekvence existujícího systému, jistý magnetismus naopak z tohoto systému odchází. Tento magnetismus předá veškerou energii, která kdy s tímto systémem souvisela, zpět, aby mohla být částí evolučního systému. Vy si pro sebe magnetizujete vše, co jste kdy prožili, abyste ve vztahu k těmto prožitkům mohli cítit všechno, co cítit potřebujete.

Bohové stvořitelé z pradávných časů jsou sem opět přitahováni díky božskému plánu. Musí se ho účastnit a pochopit, že jejich frekvence budou změněny. Brání se tomu, stejně jako mnozí lidé.

„Bohové stvořitelé“ se vzdali části sebe samých, zaštítili se a vyzbrojili svým projektem. Vy jste s těmito bytostmi spojeni – jste jejich operativní silou. Jste zde nejen proto, abyste ovlivnili realitu zvenčí, ale také zevnitř. Bohové stvořitelé se vracejí, aby vás znovu přepadli, protože nechtějí hladovět. Pochopili, že skrze vás dochází k infiltraci jejich systému, a tak jsou tu, aby způsobili ještě větší zkázu a chaos, aby znovu o toto území bojovali. Jejich zdroj potravy je pro ně velmi důležitý. Ztrácejí kontrolu nad planetou, a tak se vracejí ke své hlavní bráně na Středním východě, kde mají pod zemí své hnízdo, odkud šíří strach a chaos.

Původní plánovatelé (ze Světla) si přejí znovu přinést na tuto planetu svobodu volby frekvence. Bohové, kteří tu vládli v tomto posledním vývojovém období, modulují frekvenci a nedovolují svobodu volby. Okrádají vás o vaši psychickou energii tím, že vám poskytují falešný obraz reality v každém ohledu, který si jen dokážete představit. Neříkáme, že tito „bohové“ jsou jen špatní. Prostě vás jen informujeme o tom, co vytvářejí a jak jste se do těchto událostí dostali. Neuvědomujete si, že tyto situace jsou vytvořené, aby vás přiměly myslet nebo cítit jistým způsobem a vibrovat podle jejich potřeb.

Převládající energie na této planetě vysává vaše systémy. Směruje neuvěřitelná množství živoucí energie směrem ven. Všechny vaše myšlenky vytvářejí svět: jsou skutečné a někam se ztrácejí. Právě v tuto chvíli je tu šest miliard lidí, kteří myslí. Tolik je živé energie na Zemi. Jaké je převládající cítění této energie ? V současné době vaše nejhorší stavy neklidu a rozrušení pocházejí od bytostí typu plazů.

Musíte pochopit, jak se rozlišují mimozemské energie. Toto je vesmír svobodné vůle, proto jsou zde povoleny všechny formy života. Pokud se vás nějaká energie pokusí zastrašit, manipulovat s vámi nebo vás kontrolovat, není to energie, s níž by bylo ve vašem nejvyšším zájmu spolupracovat. Pouhý fakt, že někdo dokázal vyvinout mnohé fantastické a zdánlivě magické schopnosti, ještě nutně neznamená, že je tato entita spirituálně na výši. Naučte se rozlišovat.

Žijete v nejdůležitější době, kdy energie ožívá. Vše, co cítíte, je důsledkem vašeho ožívání a probouzení vašich skrytých možností. Vichry vanou a ukazují vám, že ve vzduchu panuje nepokoj. Bohové jsou zde. Ti bohové jste vy sami.

Až se začnete probouzet a chápat svou historii, začnete otevírat své prastaré oči. Jsou to oči Horovy, které nehledí lidskýma očima, ale z pohledu boha. Vidí propojenost a smysl všech věcí, neboť tyto prastaré oči mohou nahlížet do mnoha realit a spojit celý obraz, celou historii. Až v sobě otevřete své prastaré oči, budete se moci spojit nejen s celou svou osobní historií, ale dokážete se spojit s historií planetární, galaktickou a vesmírnou. Pak teprve zjistíte, kdo jste...

 

 

Název:  Poslové úsvitu (učení Plejáďanů)
Autor:  Barbara Marciniaková
Cena:  230.00 Kč

 

1 komentář:

  1. hnízda bytostí plná ropy, hu ti musí být upatlaní

    OdpovědětVymazat