pondělí 5. února 2007

911/777? Konečně víme, kdo je náš NEPŘÍTEL!

Uniká nám to, že to není o jedné vládě proti druhé! Je to o Ovládacím Matrixu Annunakiů proti Lidstvu Planety Země!!!

 

Dokud zůstaneme uvěznění v myšlence NWO vs. Naci kapitalisté, Frakce I vs. II, atd., Kontrolní Matice je schopná rozdrobit nejsilnější zbraň na Zemi (energii našeho odporu, nebo souhlasu !) do rozdělených, ovladatelných částí. (Popřemýšlejte o projektu Princeton Eggs monitoring, jak synchronní je lidské vědomí po celé zeměkouli...!)

Pokud ze všech svých problémů obviníte George, nebo Al-Kajdu, nebo CIA nebo Židy nebo černochy či bílé... nezaměřujete vinu na Ovládací MATRIX! Když odhodíme myšlenku frakcionářství a zamíříme přímo na (POSVÍTÍME SI) na samotný mechanismus Ovládacího Matrixu, Ovládací Matrix se stane velmi zranitelný!

Je to jak házet sůl na hlemýždě!

jednoduše se dematerializují... rozplynou se v sliz.... kosmický prach.

Proto vás terorizují s událostmi typu 911/777: Aby drželi vaši pozornost zaměřenu na všechny možné jiné "zločince", takže se nesoustředíte na ně! zatímco ve skutečnosti je pouze jeden skutečný narušitel našich životů zvenčí: Ovládací Matrix Annunakiů. A hrají s námi hru na skořápky, takže se nespojíme s naším vlastním Božským spojením uvnitř nás. Ironicky chytré, že? Ale s přihlédnutím k tomu, že máme co do činění s 11-ti dimenzionálními Bytostmi Nephilim, řekl bych, že lidská rasa udělala fantastickou práci!!! 

Ovládací Matrix Annunakiů (NEPHILIM) vlastní OBĚ strany bojiště: Krále i zločince, komunisty i naci kapitalisty a proto sledujeme, jak ti dva jsou v každé společnosti (George Sr., Clinton, Feds, Čína, Rusko, všichni oblíbenci Ovládacího Matrixu).

Ve skutečnosti je vláda jakéhokoli druhu jednoduše nástrojem Ovládacího Matrixu! Ale ti, kteří uvažují tak, že nám odstraní Vládu a ustanoví se jako "nová vláda" jsou stejně tak vedle! Možná by to bylo ještě horší. Vláda i "anti-vládní vláda" (jak tomu bylo ve Francouzské revoluci a nyní v OSN) slouží stejnému Pánovi: Ovládacímu Matrixu Annunakiů. Pamatujte: Králové a zločinci jsou zaměnitelní. Slouží stejnému pánovi. Skutečný Král je uvnitř každého člověka... Člověk=Božská bytost. Každý člověk je suverénní! Je to ten princip, na kterém byla založena Amerika!!

O čem je vládní "pravidlo":

Vláda a náboženství (oblíbenci Annunakiů) tvrdí, že je potřebujeme proto, aby nám říkaly jak být "dobří" a sloužit "bohu". Ale popřemýšlejte... opravdu: Cožpak nepoznáte rozdíl mezi Dobrem a Zlem ve svém srdci? Nepotřebujete zákony, abyste neubližovali druhým a milovali své děti. Nebo byli hodní na svého souseda. Potřebujete? Samozřejmě, že ne! Zákony jsou dělány tak, aby postupně umožňovaly Ovládacímu Matrixu více a více výhod! Je to způsob, kterým Matrix VYPLÁCÍ ty, kteří dělají tenhle špinavý džob! To proto je Právní systém tak nerovnovážný! Má takový být!

Celý nůž Ovládacího Matrixu od nás pomalu odkrajuje! Naše psychická energie prostřednictvím strachu a chlípnosti je okamžitě požírána Annunackými chodícími mrtvými. A naše fyzická energie je ve formě peněz používána k nakrmení našich Lidských Věznitelů prostřednictvím DANÍ! Proto Zakládající Otcové prohlásili, že lidská práce by nikdy neměla být zdaněna! Jsme suverénní! (Králové z New Hampshire, Princezna z Maine). Jakmile se z toho vzbudíme, ZJISTÍME to. Je to obrovský "HŘÍCH" proti těm, kteří se nad nás posadili v roli našich "bohů"!

>>>>> Ve skutečnosti. existuje pouze jediný Bůh: Bůh uvnitř. A je to pouze naše *vnitřní* spojení, které platí na cokoli.. a na všechno! (Kontrolní Matrix je nastaven tak, aby vám říkal, že jste blázen, pokud "nasloucháte" uvnitř... nikoli svýma ušima, ale svým srdcem. Faktem je, že se nemohou dotknout vašeho srdce, kde vstupují duše!! A vaše srdce vám NIKDY neřekne dělat něco na dálku s převahou vaší vlastní dokonalé kristovské bytosti! Samozřejmě, oni vám budou tvrdit, že jste blázen! Nemohou vás ovládat, když se dotknete Kristovské "opory" vaší Mysli!)

Zbytek naší zkušenosti je z velké části jen pěna na břehu, kterou pojídá spodina světa, která se rozhodla, že nikdy nezemře živením se NAŠÍ energií.

Energie Ovládacího Matrixu Annunakiů jsou proto ty samé, o kterých mluvili Toltékové: Dávní čarodějové, kteří našli způsob, jak nikdy neopustit Zemi zotročením obyvatelstva, které žilo nad zemí, takže mohli běžně sát jejich energii! Tento Ovládací Matrix žije v zemi, ale ne ve zcela stejné dimenzi, jako my.

Žijeme v jakési bublině, kterou pro nás vytvořili. Ta bublina se nyní rozbíjí a ti, kteří poznali (převibrovali k) Boží zdroj uvnitř se stěhují pryč.

Zůstaňte na příjmu...
Esclarmonde

Zdroj , translation OSUD.cz 2005

 

Kdo jsou to Annunakiové? Jedná se o mimozemskou rasu 4. dimenze, která údajně geneticky naklonovala lidstvo naší "moderní kalpy". Uctívání této rasy se zachovalo zejména v judaismu a později byly mnohé jeho prvky překopírovány i do Bible. Annunakiové patří mezi reptiloidní (plazí) druh bytostí, zřejmě geneticky zkřížený s humanoidní formou. Vyznačují se mimo jiné chladnější krví, odtud rčení "královská modrá krev". Jejich potomci se totiž navzájem neustále udržující v nejvyšších planetárních mocenských postech, od království až po tzv. demokracie (prezident Bush je jedním z představitelů Annunakiů, viz. např. článek Shape-shifting a reptiliání na vrcholných mocenských postech).
 
Annunakiové se vyživují emocemi a strachem. Proto jsou také lidé vedeni k neustálé nenávisti, agresi a válkám proti sobě navzájem.

K uctívání "svých bohů" provádějí lidé uctívací rituály, které lze obecně shrnout jako satanismus. Na původ židovských bohů odkazoval i Ježíš: Jan 8,44: ´Váš otec je ďábel a vy chcete dělat, co on žádá. On byl vrah od počátku a nestál v pravdě, poněvadž v něm pravda není. Když mluví, nemůže jinak než lhát, protože je lhář a otec lži´. Odkrytí ovládací mocenské struktury širší veřejnosti proběhlo před časem v americké sérii Matrix, která oprávněně vyvolala celosvětovou pozornost.

Jak říká A. Huxley: "Až lidé jednou zjistí pravdu, zešílí z ní...."

 

6 komentářů: