středa 28. února 2007

Válka proti terorismu je ve skutečnosti elitní ovládní mysli

Je efektivnější řídit společnost formou ovládání mysli než fyzickým násilím. Události spojené s 11. září a “válka proti terorismu“ jsou z větší části cvičením v hromadném vymývání mozků. Myšlenky, na kterých staví 11. září, byly vyvinuty německým psychiatrem Kurtem Lewim, který se v roce 1932 stal ředitelem elitou sponzorovaného Tavistock Institute.

PhD. Henry Makow

 Ve své knize “Ovládnutí mysli, ovládnutí světa“ (Mind Control World Control) (1997) Jim Keith píše: “Lewinovi je připisována většina původního výzkumu v Tavistocku zaměřeného na hromadné ovládání myslí, založeném na testech aplikování opakovaného traumata a mučení na (jednotlivcích) a použití stejného principu vymývání mozků na celou společnost. Jsme-li schopni vyvolat a rozšířit teror po celé společnosti, následkem toho se společnost vrátí do stavu tabula rasa, čisté nepopsané tabule, tedy situace ve které lze snadno dosáhnout kontroly z vnějšku.“

„Jinými slovy: s pomocí vytvořeného kontrolovaného chaosu lze dotlačit populaci do bodu, kdy se dobrovolně podrobí rozsáhlejšímu sledování. Lewin tvrdil, že společnost se musí dostat do stavu podobnému situaci raného dětství. Tento společenský chaos popsal jako “poddajnost“ (fluidity).

Elitní projektanti naplánovali 11. září za účelem šokování proto, aby mohli následně provést bezpečnostní čistku na otupeném obyvatelstvu, začít nákladné vojenské zbrojení a válku v Afgánistánu a Iráku.

Keith cituje dalšího badatele z Tavistocku, Dr. Williama Sargenta, autora knihy ”Válka o Mysl: Fyziologie přeměny a ovládání mysli” ("Battle for the Mind: A Physiology of Conversion and Brain-Washing") (1957):

”Libovolné myšlenky mohou být implantovány poté, co dojdek dostatečnému narušení fungování mozku … které se úmyslně navozuje strachem a rozrušením.”

Plán manipulace byl zhotoven dlouho před 11. září 2001. Při bližším prozkoumání (odkaz na film Loose Change, pouze v angličtině..pozn.překl) se oficiální verze tragédie rozpadá. U Pentagonu nebyly žádné trosky letadla. Všechny tři budovy byly zničeny výbušninami. Naši ”vůdci” patří mezi spolupachatele s více než 3000 američany na krku … . V plánu je začlenit Ameriku do ”světové vlády", která je řízena centrálními bankéři sídlícími v Londýně. Naše kulturní, ekonomická a politická elita se účastní probíhajícího zametání stop.

Budoucí šok

Elita osnuje většinu politických a kulturních událostí s úmyslem, jak docílit nejsilnějšího psychologického šoku. Kennedyho se mohli zbavit lidštějším způsobem. (měl noho zdravotních potíží) Pro dosažení většího šoku jej zastřelili … ”jako psa na ulici.”

Jim Keith: ”Atentát na Kennedyho byla akce provedená Britskou tajnou službou, tedy akce Tavistocku, jejímž účelem bylo šokovat americké vědomí do stavu hraničícím s otupěním, za účelem přeprogramování, což je běžný modus operandi Tavistocku.”

To samé lze říci o atentátu na Martina Luthera Kinga a Roberta Kennedyho. K vyvrcholení došlo v roce 1968 v Chicagu, kde došlo ke zbití demonstrantů na sjezdu politické strany Demokratů. Potom všem se moje generace zahleděla do sebe, přesně podle našeho programování. “Zapni se, nalaď se, ulétni" prohlásil CIA placený krysař Timothy Leary.

["A pro koho jsem měl pracovat, KGB?" vtipkoval Leary. (Keith str. 99) Leary netušil, že nezáleží pro koho pracujete.]

Z mnoha mladých lidí se stali ”mrtvé hlavy” inspirováni Jerrym Garciou a jeho skupinou Grateful Dead. Keith píše:

“Interní poznámka FBI z roku 1968 zmiňuje zaměstnání skupiny Grateful Dead jako prostředek pro 'usměrňování odporu a rebelie mladých do méně nebezpečných a méně ohrožujících směrů.' Odvedli důležitou službu při odvracení pozornosti mnoha mladých lidí od politiky k drogám a mysticismu.”

Keith dále odkrývá spojení mezi CIA a vznikem sekt, jejichž programem je vymývání mozků, a tyto skupiny byly využity pro tvorbu “řízeného chaosu.” Mimo jiné sem patří teroristická organizace Symbionese Liberation Army, Jim Jones, Charles Manson, Scientologie, the Unification Church, Son of Sam (vraždy v americko-italském sousedství v jižním Bronxu v létě roku 1977...pozn.překl.) a sekta Heaven's Gate. I atentát na Johna Lennona sem patří.

Když se posuneme do časů nám blížším, přidejte vraždu princezny Diany, střelba na střední škole Columbine, protržení hrází v New Orleans výbušninami, pálení kostelů černochů a strašení s ptačí chřipkou. Před námi se odvíjí tajná válka proti společnosti vedená centrálními bankéři, neustálé psychologické mučení jehož záměrem je udržet společnost v nerovnováze nebo rovnou mimo.

Hořká pravda

Nejdůležitější věcí v našich životech je fakt, že jsme oběti elitního ovládání mysli. Jsme vytrénováni chovat se otupěle, zaměřovat se na banality zahledění do sebe. Kromě politických šoků si v psychologické operaci zvané "feminismus" jen chabě vědomujeme prudkého útoku na naši přirozenou heterosexualitu, která se prezentuje jako bránící práva žen.

Naše hodnoty, identita, smysl a láska plynou z našich úloh v rodinách. Ženy byly zmanipulovány k tomu, aby opustily svou ženskou roli a prali se o mužskou. Žena, která se oddala svému manželovi, domácnosti a dětem, se stala terčem kritiky. Jde o součást dlouhodobého elitního plánu odstranit instituci manželství a rodiny.

Podle těchto stránek rozšířil “Tavistock Institute svou moc v USA do té míry, že k tomu aby v jakémkoliv oboru dosáhl důležitého postavení musí projít výcvikem behaviorální vědy v Tavistocku a nebo v jeho pobočkách.” Tavistock ve Spojených Státech řídí stovky elitních mozkových trustů (think tanks) a korporací. Úroveň, na které elita coordinuje celé uskupení, bere dech.

Lidstvo je v osidlech satanské síly a pomalu se propadá do bezvědomí. Naši ”vůdci” pracují pro okultní kliku superbohatých zvrhlíků a zločinců, kteří tajně plánují konec Západní civilizace a nástup světové tyranie. Nejsme pro ně víc, než zvířata které lze vycvičit nebo podříznout.

Dobrá zpráva je, že zvířata jim ”dluží” hodně peněz v jejich nekrytých penězích. Jestliže jsme schopni se přeladit a nevnímat jejich šílenství můžeme se uvolnit. Chaos je řízený. Války jsou řízené a elita příliš miluje peníze k tomu, aby nás zničila, alespoň prozatím.

 

zdroj: převzato ze stránek Sightlessworld, stránky H. Makowa, vynálezce hry logické hry The Scrublles, které se celosvětově prodalo milióny kusů

3 komentáře:

  1. “Paranoia is the belief in a hidden order behind the visible.”
    - Anonymous.

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo ti brání obrátit pozornost dovnitř a poznat pravdu?

    Timothy Leary agent CIA? Bože muj, jak jsi na to přišel? Leary, který byl posedlý svobodou a touhou po poznání?
    Po tom všem co jsem od něj četl, bych mu býval vytkl kde co, ale že by byl agent to nikdy. A co Ram Dass, co s tím divadlem začínal a dlouho spolupracoval s Learym, to je taky agent? Hehe a jeho dnešním úkolem je odvést pozornost mládeže od politiky k péči o umírající.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám pocit,že jsi stejně šílený jako my všichni ostatní.Neříkám,že neexistují žádní vnější nepřátelé,ale nehledej je mezi lidmi.Myslím,že jsi z vrhu Leninů,Hitlerů a jiných paranoidních kazatelů ,,zajištěných\"pravd.Je to taková mužská nemoc neustále s někým bojovat.Je to unávné,to neustálé hledání nepřátel.My lidé jsme se naučili tak přeceňovat rozum až se z nás stali naprostí idioti.

    OdpovědětVymazat