pondělí 16. října 2006

Transformační brána 1710

17. října 2006 dojde k mohutné spouštěcí události.Jde o začátek, jednu z mnoha spouštěcích událostí mezi současností a rokem 2013. Ultrafialový (UV) impulzní paprskové záření z vyšších dimenzí v univerzu-2 zkříží toho dne cestu se Zemí. Země vydrží v tomto UV paprsku přibližně 17 hodin vašeho času.

Transformační brána 1710


Tento paprsek rezonuje se srdeční čakrou; podstatou je zářivý světélkující modro/purpurové barvy. I když rezonuje v tomto frekvenčním pásmu, je nad barevným spektrem vašeho univerza-1, ve kterém se vy, Země, pohybujete. Ale díky povaze vaší duše a skupin duší operujících z frekvenčních pásem Univerza-2 bude mít vliv. Výsledkem bude, že každá myšlenka a emoce bude bude milionkrát a více zesílena. Ano, opakujeme, vše bude jedenmilionkrát zesíleno. Každá myšlenka, každá emoce, každý záměr, každá vůle, bez ohledu na to, zda je dobrá, špatná, nemocná, pozitivní, negativní, bude zesílena co do síly jedenmilionkrát.

Co to znamená?

Nakolik se veškerá hmota manifestuje na základě vašich myšlenek, tzn. na co zaměříte svou pozornost, tento paprsek zakceleruje tyto myšlenky a upevní je v intenzivním poměru, což je donutí k projevení se milionkrát rychleji, než by tomu bylo normálně.

Pro ty, kteří nechápou - vaše myšlenky, na co se zaměříte, vytváří vaši realitu. Tento UV paprsek proto může být poměrně nebezpečné nářadí. Neboť pokud jste zaměřeni na myšlenky, které jsou negativní k vaší lásce, téměř okamžitě se budou manifestovat ve vaší realitě. Ale UV paprsek může být, znovu, i darem, pokud si to tak sami zvolíte.

Mise-1017 usiluje o to, aby se v tento den přibližně milion lidí soustřeďoval na pozitivní, blahodárné myšlenky, dobré úmysly pro sebe sama, pro Zemi a Lidstvo. Vaše myšlenky mohou být jakékoli povahy si budete přát, ale mějte na paměti, že lhostejno na co se zaměříte, uskuteční se to v období mnohem kratším, než by se čekalo. Pro některé, to co se stane, bude hraničit se zázrakem.

Vše, co žádáme, jsou pozitivní myšlenky lásky, prosperity, léčení, hojnosti, laskavosti,  vděčnosti, na které se zaměřte. Této spouštěcí události UV paprsku říkáme brána "818".

* Tento UV paprsek dojde plného naplnění na 17 hodin dne 17. října 2006.

Bez ohledu na to, v jakém časovém pásmu se nacházíte, bude to přibližně od 10:17 17. října dopoledne do 1:17 ráno, 18. října.

Vrchol bude v 17:10 17. října.

Není potřeba být v tomto čase v meditace, i když by to bylo lepší. Klíčový okamžik, bez ohledu na to v které zóně se nacházíte, bude v 17:10.

Možná v tomto čase si pokud můžete najděte pokojný bod či místo, na který se zaměřte. Ideální je venku v blízkosti uzemněné přírody, jako v případě velkého stromu či blízko vln oceánu. Zaměřte se na cokoliv, co si přejete. Co je požadováno ku prospěchu Země a veškerého Lidstva jsou pozitivní myšlenky milující podstaty.

Prosím přepošlete tuto zprávu co nejvíce lidem, které znáte a kteří využijí této mohutné spouštěcí události k zaměření se na pozitivní myšlenky dobré vůle. Požadujeme, aby se této události zúčastnil přibližně milión lidí po celém světě.

Prosím použijte jakékoliv komunikační médium, které máte k dispozici.

Rozšiřte to tolika lidem, kolika je jenom možné. Je třeba nejméně více jak jednoho miliónu lidí, aby odstartoval přestup lidstva z oddělení a fragmentací směrem ke sjednocení a jednotě. Otvírá se příležitost vzít si zpět, co je právoplatně vaše, tj. Mír a Prosperitu pro celou Zemi a veškeré Lidstvo.

Jde o dar, tak řečeno záchranné laso z vašeho univerza jako reakci na vaše modlitby. Co s tím uděláte a zda se rozhodnote zúčastnit se toho je jen vaše volba.

*Informace od Thotha, channelováno prostřednictvím Norma Gentile:

*"Aktuální energie stahují nový program, nový způsob fungování do jádra každé buňky vašeho těla každé bytosti na vaší planetě, každého vědomí jakéhokoliv typu vašeho světa. Každý nerost, strom, rostlina, posvátná stavba či objekt, který je postaven či udržován posvátným způsobem získává tuto informaci. Zhruba do února 2007 bude tato informace rozbalena a začne ve vašem světě fungovat. Ve skutečnosti se váš svět promění v nový svět, což bude výsledek práce tohoto nového programu.

Channel o tom mluví jako operační software. Ano, souhlasíme s tím. Důsledně to přepisuje vzorce vašich mozkových funkcí.

Až doposud jste vy na západě mysleli prostřednictvím své mysli. Váš fyzický mozek musí nyní vytvořit nové cesty jako výsledek tohoto nového "operačního sofwaru". Výsledkem bude, že budete snímat a zachytávat více spodními čakrami - zejména centrem těla.

Přemýšlení pouze s pomocí mysli způsobilo ve vaší realitě mnoho škody.

Mysl, nespoutaná tělem a srdcem, tvoří nevědomě násilí. Mysl spatřuje pouze přímou linii, srdce pouze kruh a tělo pouze přítomnost. Zkombinujte všechny tři a spatříte kreativní spirálu a poznáte své místo uprostřed ní. Je to stejná spirála, která vede do vyšších dimenzí, nebo vyšších stupňů duchovního vědomí.

Právě v tomto momentu vyšší dimenze pronikají do tvé reality.

Spojily se s elementy, které považujete za bytosti druhé dimenze. Spíš než pokud downloadovat program z vyšších dimenzí to bylo očištěno a posláno prostřednictvím milující podpory těch z druhé dimenze, ze kterých se prvně vytryskly vaše formy. Nahrávání je potom to, co zažíváte právě nyní.

Každá buňka, každý strom, rostlina, trávník, kus s láskou vyrobeného nábytku či šperku, stejně jako přírodní kamen či stavení upravené či postavené s posvátností nyní NASLOUCHÁ této nové písničce. Tu píseň zpívají elementy, které na samém počátku stvořily tento vás svět. Píseň byla utvořena a napsána námi, Osvícenými Mistry a Melchizedekem a mnoha dalšími vědomými bytostmi, které souhlasí s obklopením a podporou vší evoluce.

Dovol si přijmout tuhle informaci. Tohle není taková, jaké chodily předtím. Tahle přichází zevnitř.

Nejprve to přichází do jádra každičké buňky, do prostoru mezi atomy. Právě zde je vlnová frekvence tvého univerza převzorována. Dovol, aby se to stalo a zaposlouchej se do nové písničky, nové frekvence.

Budete procházet procesem získávání této nové frekvence až do konce kalendářního roku. Pak nastane několik týdnů, možná déle, na přizpůsobení se. Kolem poloviny února by jsi již měl být schopen vystoupit a hrát se svými novými myšlenkovými těly.

Výsledek? Očekáváme, že uvnitř mužských a ženských fyzických těl dojde k přepojení, což velmi ztíží rozhodovat se pouze prosřednictvím samotného fyzického mozku. Výsledkem bude, že rozhodování bude nemožné, pokud nenajdeš přístup ke novým cestičkám do svého fyzického středu."

Zdroj: zahraniční internet, translation OSUD.cz 2006

2 komentáře:

  1. Tomu rikam ubohy clanek. Jeste ze to nechodi jako pps. A v kterou 17tou hodinu to ma byt?Je jich 24 za den,24 casovych zon. Ktera je ta vyvolena at to muze fungovat najednou?

    OdpovědětVymazat
  2. Co má UV záření společného s myslí? Proč přesně jedenmilionkrát?
    Nechci nikoho urážet, ale z mého pohledu je to naprostá hovadina.

    OdpovědětVymazat