neděle 25. prosince 2005

AZIJSKÁ INFILTRACE

Chutnají vám čínské polévky v sáčku? Jsou tak levné, rychle se udělají a přitom chutné... Dají se koupit téměř všude, různé značky a příchutě. Polévky jsou ale plné konzervantů a jiných různých látek o kterých nemá nikdo ponětí. Co kdyby se vnich objěvovala nějaké látka pomalu působící destruktivně na organizmus člověka? Taková pomalá tikající bomba... To víte číňanů je hodně a bude jich ještě víc, prostoru na zemi bude čim dál míň. ;) Můžeteli se optat nějakého vidoucího atˇ do nich koukne a podat hlášení?? A těd trocha receptů. ( vybráno z grower fora ) no, nejsocialnejsi spusob jak jist cinsky polivky je rozdrtit je jeste v zavrenym pytliku pak do nich nasioat jen to koreni a promichat to... a mate chipsy... Když mám žravou, tak je žeru aji naprosto syrové a posypané jen tím vegetable a bez oleja. Křupe to a chutná to fakt good tych ecok je tam viac E452,E500,E412,E621,E627,E631,E296. normalna techno strava,ale za 4 koruny sa clovek celkom dobre napapa,no nie? ja si docela casto davam do tech polevek trojuhelnicek syra a necham si ho tam rozpustit pridam trosku pepre, malinko koreni(susena korenova zelenina) a je tu super mnamka jinak - tohle + YumYum a je to v cajku)) nedávno se toho u nás v nejmenovaném obchoďáku chtěli zbavit, tak je prodávali za 2 voči!!! bylo jich tam snad desetitisíce no a jak myslíte, že tyhle polívky vznikaj? ...v prvopočátku si představuju vědce v bílim plášti, kterej chodí mezi regály se skumavkama různých barev a ještě různějších obsahů. Tu vezme jednu, tam další,... opodál je sleje dohromady podle přísmych setinových norem (aby z toho nevznikl třeba traktor) a wssss,... je tu čínská polívka i s obalem a čárovým kódem.

Žádné komentáře:

Okomentovat