pátek 13. ledna 2006

Zenové RECEPTY

Jídla konzumuje zásadně nejlépe celá, pozor na dýně a melouny. Semena pražíme a chroupeme také celá, i se slupkou. Každé jídlo musí “plavat”, proto nešetřete ani vodou, na zem spadlou. Ke všemu se hodí cibule………

 

Zazen ve vl. šťávě – pod kotlíkem rozděláme oheň z několika zenových a buddhistických knih a spisků, nejlépe opsaných na průklepovém papíru 30gr, modrý kopírák. Vodu, ve které jsme nejprve bez použití saponátů vyprali svůj meditační oděv, nesolíme, jen lehce opepříme, přidáme tři cibule, 5 česneků a 5 minut povaříme. Přidáme 5 kg těstovin, nameleme mák a zcezené těstoviny smícháme s opiem pro čs. lid.

Polévka kjosaku – zenovou hůl kjosaku dáme na tři hodiny povařit. Přidáme zazeninu, osolíme, ochutnáme a podáváme s předkrmem – třemi ranami jinou holí.

Super uzené – velmi velkou uzenou kýtu dáme povařit v pramenité nejlépe studniční vodě. Mastná oka seberme plátýnkem, uzená oka zcedíme. Přidáme 6 feferonek, 3 kg chilli, 2 kg masaly, 1 kg kari, uzené dáme sousedovic psu a podáváme s celozrným chlebem a novinovým salátem.

Vepřové se zenovou omáčkou – velmi malou vepřovou nožičku odchlupíme, vykostíme, dáme povařit do měkka, obereme, prošpikujeme starým zenovým kořením, cayenským pepřem a smícháme s rýží v prášku. Na 2 hodiny umístíme do českých peřin. Mezitím zahustíme kyselou smetanu kyselým mlékem, vymačkáme 10 pomerančů a 3 citrony, na třtinovém cukru opečeme 2 kg nahnilých jablíček, vše pak smícháme a omáčkou zalejeme. Nejlepší účinky má toto jídlo až po dvacetiminutovém stoji na hlavě. (Pozor: nepodávat lidem co mají játra, ledviny, záduchu a přídušnice).

Některé hlavní vedlejší zásady zenové kuchyně

Jídla konzumuje zásadně nejlépe celá, pozor na dýně a melouny. Semena pražíme a chroupeme také celá, i se slupkou. Každé jídlo musí “plavat”, proto nešetřete ani vodou, na zem spadlou. Ke všemu se hodí cibule.

Všechna jídla připravujeme s láskou (dodává firma Sup a syn). Nepříjemné, páchnoucí a staré myšlenky, nadávky a čtení si necháme na potom, nebo likvidujeme zvýšenou konzumací česneku. Jsmeli povahy kyselé, jíme více sýrů a vyhýbáme se octům a otcům. Jsmeli zásadovití, zvýšíme konzumaci zvláště zapečených a obnošených chlebíčků. Hojně užíváme petržel (odstraňuje zapšklost pohlavní), kmín a celer (je dobrý na pleť nymfomanů). Pozor na hliněné a hliníkové nádobí (utržená ucha a olovo v kostech a moči). Nikdy nestůjte frontu na zazeninu a ovoce – špatné vibrace frontových bojovnic narušují pránické izobary i v celozrnných pokrutinách. Nejezte ráno, v poledne a večer. Jeli vám špatně od břicha, není to naše vina, protože my jíme vždycky v pravý čas.

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat