neděle 19. března 2006

Celibát

Celibát má obrovskou moc, je nesmírně přínosný ,ovšem za určitých "předpokladů". To, co to předvádějí mniši a jeptišky je samozřejmě bohapustá kalkulace typu:" já něco dám a ty koukej něco navalit mě". To je obchod. Na obchodě, pokud dopadne dobře, není nakonec nic špatného.

 

 

Tantra nakonec, dává vysvětlení. V tomto úžasném, vypracovaném a starobylém učení dochází právě k transformaci sexuální energie. Jsou tedy dvě možnosti. Pouze u mužů.

Buď tedy celibát a naprostá absence, nebo druhá cesta, kdy se dostaneme k dostatečnému množství sexuální energie, abychom nakonec mělo co transformovat. Tantra chrání, kumuluje a také posouvá sexuální energii. Ejakulace mužů v tantře není vítána, ovšem, není zakázána a nakonec, je muži s láskou dopřána. Sexuální energie se doplňuje stále.

Co je skutečně zásadní, žena nemůže přetvářet naprosto nic.. Žena musí jít výš, energie musí být vybuzena a vymrštěna vzhůru. Na to potřebuje mužskou energii. Žena může mít tisíce orgasmů a nic neztrácí. Co by ztrácela ? Může ztratit hlavu a být pohlcena orgastickou rozkoší. To je ovšem velice přínosné. Proto celibát u žen je naprostá pitomina, protože drtivá většina žen je neschopností sebekontroly mužů uvězněna v celibátu již dlouhá staletí. Totální celibát je temný hnus, který vymyslelo ryze mužské náboženství, které nakonec mezi sebe ženy ani nepustilo. Protože, žena je přece pekelných hřích a muži se ohromující energie žen obávají.

Muži, i když celibátem mohou velmi trpět, přežívají poměrně dobře. Ovšem na ženách se celibát nehezky podepíše. Vidíme cupitající černé myšky, většinou obrýlené, málokdy se usmívající a scvrklé. Ano, to jsou jeptišky. Oběti mužské nadutosti a hlouposti.

Celibát je velmi delikátní umění a není pro každého. Samozřejmě, že mužům přiměřený sexuální půst velmi prospěje. Celibát nemůže být vnucený pod hrozbou hříchu , to je dogmatickou řečí fanatiků. A katolická církev nutí své kněze k celibátu, jinak nemůžou být kněží. Proto také došlo k tolika odtržení od katolické církve a protestanti mají naprosto jiná kritéria, jak se zalíbit nejvyššímu.

Tantra je duchovní cestou. Skuteční mistři tantry již neplýtvají vzácnou tekutinou, spermatem, neboť ví, co to obnáší a hlavně, prošli důkladným, letitým vývojem a výcvikem. Nakonec, jogíni to umějí také. Dosáhnout sexuální extáze bez vyvrcholení. Ano, to je transformace energie v něco vyššího, více orgastického i duchovního.

Poté můžeme mluvit o celibátu, i když, slovo je již zbytečné. Celibát nikdy nepatří k ženě, netýká se ji.

V tantře existuje velké množství technik. Tantricky můžete i masturbovat. Samozřejmě, bez vyvrcholení pro muže. Pro osamělé muže bez partnerky je to velmi užitečné umění. Naučí se zacházet se sexuální energií, v pravém slova smyslu jí neplýtvat a nakonec transformovat. Masturbace u ženy naopak umožní poznat své, mnohdy nechtěné tělo, probudit rezervoáry ženské sexuální energie, zvýšit citlivost na celou škálu doteků a vjemů a spřátelit se s vlastním pohlavním orgánem ( poté již miláčkem ). Vím o ženách, které z důvodu nesmyslného a krutého chirurgického zákroku, zanevřeli právě na tuto oblast. Tělo je chrám, projevem Boha a zasluhuje si naší lásku i úctu. Velmi trpí naším odmítáním.

Pokud by byla katolická církev polidštěná, v což nedoufám, spočíval by celibát v provádění tantrických technik s cílem ovládnout ejakulaci u kněží. To by mělo smysl, to by byl celibát. To co předvádí nyní, je znásilnění přírody a MY jsme součástí přírody. Kdysi jsem napsal, že celibát v dnešním podání, je pohrdáním Boha. Alespoň víte, který "celibát" jsem měl "na mysli".

Každý, kdo provozuje tantrické umění poznal, že spojení mužské a ženské energie je několikanásobně intenzivnější, nádhernější a vskutku božské. Mnoho lidí, a sexuologů ( Uzel ), se domnívá, že tantra je jakési rafinované provádění soulože v nejpodivnějších polohách. Tantra není o sexu, ani o milování. Tantra není o zpestření nudného manželského života.

Tantra není o jednotlivém muži a jednotlivé ženě. Tantra je zrcadlo Stvořitele, on vidí svou vlastní nádhernou tvář. Dochází ke splynutí. Muž se stává ženou a žena mužem. Proto také v tantře, už na samotném začátku, si žena bere energii muže. Muž následuje ženu. Žena musí být nesmírně vnímavá a šikovná, aby ji muž tzv. neuletěl. Ať uletí, ale na úplném konci. Pokud se tomu tak stane na začátku, v prostředku, nezbývá než si potřást rukou a odejít brečet domů.

Přítelkyně:
Hm,a co matka Tereza? Proč by nemohla transformovat? Je to její volba, neexistuje žádné pravidlo, proto může i žena mít celibát.... ( promiň za zveřejnění )

Matka Tereza určitě netransformovala sexuální energii v bohulibou činnost. Nakonec, s úctou ke všem jejím zásluhám a čistému srdci, nebyla to zrovna krasavice ( viz jeptišky výše ). Zde se jedná o jinou transformaci. Ona se nevdala, neměla děti, rodinu, a pomoc chudým byl její jediný životní záměr. Ovšem sexuální energie to nezpůsobila ( i když, možná na samotném začátku bylo nějaké rozčarování ). Je mnoho dalších skvělých lidiček, kteří pomáhali a pomáhají lidem v nouzi a celibát nedrží. Víš, muži nejsou mutanti, nepovedené kopie poškozeného originálu. Vím, vím o čem mluvíš. Ale, je to zrcadlo skutečně rovné, nebo je pokřiveno dosavadní, ne příliš příjemnou, zkušeností ? Všichni jsme nějakým způsobem poznamenaní civilizací, současným obrazem společnosti. A volba, volba je na nás samotných.

 

http://www.prazdnota.cz

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat