neděle 5. března 2006

Pár rad z podzemí

Při nedávném surfu mě vlna zanesla na jedny satanistické stránky. Vopsal jsem znich pár věcí co mi přišlo zajímavé. :)

 

Jedenáct satanských zákonů Země

1. Nesděluj své rady nebo názory, pokud o to nejsi požádán.
2. Nevykládej o svých problémech ostatním, pokud si nejsi jist, že ti chtějí naslouchat.
3. Jestliže vejdeš do cizího příbytku, dej najevo respekt, nebo tam nechoď
4. Když tě host v tvém příbytku obtěžuje, nalož s ním tvrdě a nemilosrdně
5. Nedomáhej se sexuálního sblížení, pokud jsi k tomu nedostal od partnera signál
6. Neber si, co ti nepatří, s vyjimkou případu, že je to břímě pro druhou osobu, a ona pak vydechne ulehčením.
7. Uznávej sílu magie, pokud ji úspěšně využíváš k uskutečnění svých tužeb. jestliže popřeš sílu magie poté, co jsi ji s úspěchem použil, ztratíš vše, čeho jsi dosáhl.
8. Nestěžuj si na nic, co se tě netýká.
9. Neubližuj malým dětem.
10. Nezabíjej zvířata, pokud nezaútočí, nebo pokud je nepotřebuješ pro svou obživu.
11. Jestliže se procházíš v otevřené krajině, nikoho neobtěžuj. Jestliže někdo bude obtěžovat tebe, vyzvi jej, aby přestal. Pokud nepřestane, znič jej.

Několik z těchto bodů mi přijde zajímavé hlavně pro lidi kteří mají oslabenou 3. čakru, tak se můžou inspirovat...

 

Devět satanských hříchů

1. HLOUPOST

Hlavní hřích satanismu. Nevědomost je jedna věc, ale rozvoj naší společnosti stále víc staví na hlouposti. Spočívá to v lidech, kteří souhlasí se vším, co je jim předkládáno. Masové sdělovací prostředky podporují zkultivovanou hloupost jako stav, který je nejen přijatelný, ale dokonce chvályhodný. Satanisté se musí naučit prokouknout podvody a nemohou si dovolit být hloupí.


2. OKÁZALOST

Okázalost i hloupost mají stejný základ, díky němuž je v současnosti udržován koloběh peněz. Každý se snaží cítit se jako velké zvíře a dosáhnout úspěchů za každou cenu


3. SOLIPSISMUS

Solipsismus může být velice nebezpečný pro satanisty. Promítáš své reakce, odezvy a soucítění na někoho, kdo je pravděpodobně na daleko nižší úrovni než ty. Je mylné se domnívat, že ti lidé budou oplácet tou samou protislužbou, zdvořilostí a respektem, které ty jim zcela přirozeně poskytuješ. Ne, nebudou. Namísto toho se musí satanisté snažit dodržovat příkaz "Čiň jiným to, co činí oni tobě". Pro většinu z nás je to dřina a vyžaduje to neustálou bdělost, abychom neupadli do příjemné iluze, že je každý jako my.


4. SEBEKLAM

Další hlavní hřích. Nesmíme skládat hold žádným posvátným kravám, které jsou nám předkládány. Hrají totiž role, které můžeme zaujmout my sami. Pouze na chvíli se dá vkročit do sebeklamu, ale jen když je to zábava, avšak vědomá. Ale potom už to není sebeklam.


5. PODŘÍZENOST STÁDU

Je v pořádku přizpůsobit se osobním přáním jestli že ti to na konci přinese úspěch. Ale jenom blázen se může připojit k stádu a přijmout roli, jaká je mu diktována. Klíčem je osvojit si mistrovskou moudrost a nenechat se zotročovat vrtochy většiny


6. NEDOSTATEK PERSPEKTIVITY

Nikdy nesmíš ztratit názor na to, co a kdo vlastně jsi a co by mohlo přímo ohrozit tvou existenci. Tvoříme historii právě teď, každý den. Vždy měj na paměti historický a sociální obraz. Jestliže chceš, aby kousky mozaiky zapadly na své místo, musíš chápat podstatu věcí, které skládáš dohromady. Nenech se ovládat nátlakem stáda. Pamatuj, že pracuješ na zcela jiné úrovni než zbytek světa


7. ZAPOMNĚTLIVOST NA MINULÉ ORTODOXIE

Nezapomeň, že toto je jeden z klíčů k vymývání mozků lidí, aby přijímali něco, co vypadá "nové" a "odlišné", i když to tu dávno všechno bylo, ale nyní je to prezentováno v novém balení. Očekává se od nás, že budeme blouznit o duchu "stvořitele" a zapomeneme, co bylo na počátku. To nahrává potřebám společnosti.


8. NEPLODNÁ PÍCHA

Pýcha je ohromná věc až do chvíle, kdy dojde k vylévání vaničky i s dítětem. Zásada satanismu zní: Jestliže to pracuje pro tebe, je to v pořádku. Když dojde k tomu, že to pro tebe pracovat přestane, jestliže ses vlastní silou dostal do slepé uličky a nezbývá ti než říct: " Promiňte, udělal jsem chybu, byl bych rád, kdyby jsme mohli dojít k nějakému kompromisu," učiň tak.


9. NEDOSTATEK ESTETIKY

Estetika je hlavní satanský nástroj a musí být používán, aby magie byla účinná. Estetika je vysoce osobní záležitostí, odráží naši vlastní povahu, ale jsou zde všeobecné příjemné a harmonické tvary, které nesmí být odmítány

 

http://www.luciferius.org/

 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat