úterý 7. února 2006

Jak získávat informace z jemnohmotného světa?

Co se vlastně děje, když člověk žádá informaci z jemnohmotného světa, například pomocí kyvadla, virgule, karet či jiných věštebných prostředků?

 

Náš svět je jakýsi hotel

Představte si náš svět jako ohromný mnohapatrový hotel, ve kterém bydlí zároveň několik miliard lidí. Hotel spravuje ten, kdo jej postavil, tedy Stvořitel.

Čím vyšší patra, tím je hotel komfortnější a obsluha kvalitnější. Úplně nahoře jsou luxusní apartmány a úplně dole je noclehárna pro nemajetné a bezdomovce.

O ubytování rozhoduje vedení hotelu na základě vaší finanční úhrady. Jako peníze ale slouží energie, kterou člověk vyzařuje. Jako obsluhující personál jsou v hotelu zaměstnáni čistí duchové. Ti se starají o hosty, kontrolují včasnost a správnost plateb a na jejich základě stěhují lidi nahoru nebo dolů. Každému člověku je přidělen osobní asistent - anděl strážný, jehož úkolem je chránit člověka a pomáhat mu jít správně životem.

Finanční úhradu za poskytované služby akceptují zaměstnanci hotelu výhradně ve formě "čisté" energie. Vedle čisté energie se lidé mohou pokoušet platit i jinými energiemi. Ty jsou však tomuto hotelovému personálu k nepotřebě. Protože je takové energie mnoho, část zaměstnanců (hříšní duchové) odešla na "volnou nohu". Začali od lidí přijímat energii zcela jiného druhu, a jsou tak zainteresováni na tom, aby člověka odváděli od pozitivních myšlenek do světa špinavé politiky, mocenského soupeření, peněz, sexu apod., všude tam, kde člověk sice žije aktivním životem, ale produkuje při tom energii, pro řádné zaměstnance nepotřebnou. Proto se tito "nezávislí podnikavci" snaží neustále pozorovat lidi a hledají vhodnou chvíli, kdy by člověku mohli poskytnout jakoukoliv úsluhu a zinkasovat za ni svou platbu.

Kromě nich zasahují do této sféry služeb člověku i duše zemřelých, éterické bytosti, fantomy a další obyvatelé jemnohmotného světa. Ti všichni jsou připraveni za odpovídající odměnu komunikovat s člověkem.

Všechny takové bytosti jsou pro člověka neviditelné a je s nimi možné komunikovat jen skrze naše myšlenky a emoce. Tak tomu chtěl majitel hotelu (Stvořitel), aby lidi neděsil vnější zjev a množství personálu hotelu, připraveného v každý moment člověku poskytnout pomoc nebo službu.

Kdo odpovídá na otázky?

Podle našeho modelu to probíhá následujícím způsobem: člověk vykoukne ze svého hotelového pokoje do chodby a optá se: Jaký je smysl mého života? nebo "Proč pana Nováka trápí bolest břicha?"

Protože ti, kteří odpovídají, jsou pro nás neviditelní, člověk předpokládá, že odpověď přichází od majitele hotelu (Stvořitele) nebo od jeho nejbližších spolupracovníků. Bude to však nejspíš trochu jinak.

Nejčastěji na otázku odpoví ten, kdo právě stojí nejblíže dveřím vašeho hotelového pokoje. Kdo to bude, to pochopitelně záleží na tom, v jakém patře se právě nacházíte.

V nejvyšších patrech narazíte na vysoce kvalifikovaný personál, který bude odpovídat podle své kompetence. Lidé, vyzařující hodně etalonové energie (čistá božská energie), mohou počítat s tím, že na jejich dotazy budou odpovídat čistí duchové. Možná, že odpověď přijde dokonce i od někoho z vedení hotelu (apoštol, archanděl). K tomu už však člověk musí být velice váženým klientem.

Žil-li člověk nepříliš počestně a byl plný negativních emocí (vyzařoval do svého okolí nízkou energii), znamená to, že byl přestěhován do nejnižších hotelových pater a jeho anděl strážný si odskočí během pracovní doby něco vyřídit, kdykoliv ho napadne. Co by se taky snažil! Mzda v čisté energii prakticky veškerá žádná. Zato neetalonové energie je spoustu. Z té však profitují jen "soukromí podnikatelé", tedy démoni. Hlídají si člověka a na každém kroku se ho snaží vyprovokovat k výbuchům negativní energie. Za dveřmi hotelového pokoje jsou přítomni prakticky stále a při dotazu do prázdné chodby jsou to právě oni, kdo mají nejčastěji připravenu tu nejrychlejší odpověď.

Někdy za dveřmi stojí duše zemřelého člověka, kterému zbyla ještě nějaká nedořešená pozemská záležitost a který netrpělivě čeká na chvíli, kdy bude moci příslušné osobě sdělit nějakou informaci. Někdy si chce z člověka prostě jenom vystřelit pro vlastní pobavení: vydává se za Boha nebo příslušníka mimozemské civilizace. Každý se přece rád pobaví na cizí účet!

Dosud jsme předpokládali, že se člověk dotazuje u vlastních dveří a nevolá si nikoho z konkrétních hotelových zaměstnanců. Přesto právě tímto způsobem by se, alespoň podle mnohých věšteckých příruček, mělo postupovat. Je nepravděpodobné, že byste se poté, když vezmete do ruky virguli, soustředíte se a zadáte dotaz, přijde odpověď a po ní další, mohli radovat, že kontakt je navázán. Myslíte, že Stvořitel právě postává u vašich dveří? Nejspíš zrovna nemá nic lepšího na práci. Jestliže jste však cíleně povolali z hotelového personálu někoho konkrétního, události se budou odvíjet podle trochu jiného scénáře. Zaplatili jste za jeho příchod příslušným množstvím energie a přesvědčili jste se, zda člen hotelového personálu přichází jmenovitě na vaši žádost. Teprve pak se na něj obrátíte s dotazem. Poté, co jste obdrželi odpověď, je třeba důsledně analyzovat, kdo vám to vlastně odpovídal a jaký měl záměr a úmysly.

Do kontaktu s člověkem mohou vstupovat rozličné bytosti. Nejenom Bůh Otec. V každém případě je dobré vědět, s kým máte co do činění, a pak teprve rozhodnout o serióznosti získané informace. Může se totiž jednat o pouhý žert zlomyslných démonů nebo duchů zesnulých lidí, kteří se tím jen baví, ale dostávají takto dobře zaplaceno prostřednictvím vaší energie.

Potvrďte si, že jste se zkontaktovali se správnou bytostí. Pokud se vám podařilo navázat dobře fungující obousměrné spojení a používáte kyvadélko, virguli, automatické psaní či komunikujete přímo myšlenkami, prostě se přímo zeptáte. Na přímou otázku vám nikdo nebude lhát - taková jsou pravidla jemnohmotného světa, ustanovená samotným Stvořitelem.

Odpoví-li vám bytost, že spojení je navázáno, donuťte ji přísahat, že je tím, zač se vydává. Učiní-li tak, můžete si být jisti, že vaše dotazy směřují ke správnému adresátovi. Hlavně se nestyďte! Je sice pravda, že čistým duchům je tato prověrka krajně nepříjemná, ale pro vás je vždy lepší způsobit menší trapas, než riskovat, že se stanete obětí nečistých sil.

Alexander Svijaš v knize
ZÍSKÁVAT INFORMACE Z JEMNOHMOTNÉHO SVĚTA. Autor v knize radí nejen jak si z jemnohmotného světa správně vybrat partnera k rozhovoru, ale také jakým způsob od něj získat potřebné informace, jak si ověřit důvěryhodnost získané informace, dále jak například postupovat při nácviku automatického psaní, jak se chránit před negativními vlivy a další důležité rady. Brožovanou knihu v rozsahu 279 stran a ceně 198 Kč si můžete objednat na adrese nakladatelství LOTT, s.r.o., Petržílkova 2488, 158 00 Praha 5

 

 

1 komentář:

  1. Please, I would like to find book ZÍSKÁVAT INFORMACE Z JEMNOHMOTNÉHO SVĚTA.
    Give me please intruktions!

    Alexandrov

    OdpovědětVymazat